Despre

Aceasta pagina este dedicata memoriei lui CORNEL CHIRIAC, un adevarat OM, care, cu un talent extraordinar, dand dovada de un entuziasm dus pana la sacrificiu, a contribuit la construirea unor generatii.

Atunci, in anii ’60 – ’70, intr-o tara ingenunghiata de un blestem fara seaman in istoria sa, comunismul, o voce inconfundabila venea din eter si ne imbarbata, ne facea sa uitam, pentru catva timp, necazurile diurne. METRONOMUL-ul sau (la Radio Bucuresti, apoi la Radio Europa Libera) ne umplea inimile de bucurie. Profesionalismul de care a dat dovada de fiecare data cand vorbea despre tot ce insemna mai bun din muzica vremii a contribuit din plin la educarea tinerilor Romaniei acelor ani.

Si daca multi dintre acei tineri sunt si acum tineri, dar in suflet, si vor fi pururi tineri acolo, acest fapt ii datoram lui, momentelor fara seaman petrecute cu urechea lipita de aparatul de radio, ascultand minunatele sale vorbe, ascultand apoi cu evlavie muzica fara seaman de pe placi sau de la magnetofon.

Iti multumim din tot sufletul, CORNELE ! Ne dorim ca aceasta pagina sa fie un prilej de aducere aminte al acelor minunate clipe pe care ni le-ai daruit !